Flashback 2015!

Lomma Cup 2015
Da er året snart over og vi tar en kort oppsummering av det som har skjedd hos Chonkwon Vestli Taekwondo Klubb. Team Vestli har gjort en uforglemmelig god innsats i år. Dette gjenspeiles i alle konkurranser, plasseringer vi har fått og ikke minst den massive prestasjonen hver enkelt fra Vestli Taekwondo klubb har prestert. Team Vestli har konkurrert ganske jevnt ut over hele året. Vi startet opp med Østlandscup 1 hvor vi tok 3 x gull, 2 x sølv og en sterk 4. plass.

Videre ble Østlandscup 2 og Norgescup slått sammen til et stevne hvorav Team Vestli fikk 2 x gull, 4 x sølv og 1 x bronse. Ikke minst har vi konkurrert Lomma cup som var det største stevnet teamet har konkurrert dette året. Det ble 5 x gull, hvor 3 av dem var i individuell klasse (Sarah, Anthony og Master Se), fjerde gullet kapret Sarah og Anthony i Mix-par klassen. Det femte og siste gullet gikk til jentene våre (Sarah, Anca og Gajanthini) i synkron klassen. 2 x sølv gikk til Master Ferhart og Anca, 1 x bronse gikk til Armando.
Til slutt deltok klubben den siste Østlandscupen og resultatet ble 3 x gull, 2 x sølv og 2 x 4. plasser. Konkurranser og stevner er ikke det eneste som viser utviklingen gjennom dette året.

Under cup gradering 14.11.15 hadde vi en god del som presterte på sitt beste og velfortjent fikk de hoppet over en grad. Disse var Sarah, Anthony, Erleta, Michelle, Nijad og Effe. I tillegg har vi hatt to Dan graderinger hos oss. Den ene var i juni på Vestli dojang hvor Anca graderte seg opp til 1. Dan. Hun viste en fremragende innsats under graderingen og ikke minst viste hun hvor mye hun fortjente å komme seg opp til Dan grad.
Det ble også holdt Dan seminar og Dan gradering på Vestli dojang 28 - 29 November. Flere klubber deltok på seminaret og graderingen. Gajanthini fra Chonkwon Vestli var også med. Resultatet ble enda en ny svartbelte fra vår klubb.
Team Vestli har oppnådd mye innen konkurranser og vist stor innsats på de ulike graderingene og skapt nye minner når vi ser tilbake på året. Vi kommer til å satse enda sterkere neste år og med dette tar vi en velfortjent juleferie f.o.m 16.12.2015. Vi starter opp igjen mandag 04.01.2016.

Chonkwon Vestli vil benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Tekst av Master Se og Gajanthini.
Bilder av Kameramann.


Hilsen
Chonkwon Vestli

comments

Online

Vi har 13 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Find Us On FaceBook - Image